Støt Dansk Sommelier Forening bliv vennemedlem.

Dansk Sommelier Forening (DSF) er en forening for professionelle vinkyndige fra restaurationsbranchen, som har bestået foreningens optagelsesprøve.

Aktive medlemmer i DSF kendes på deres gyldne Proptrækker emblem, venne-medlemmer har Sølvfarvet proptrækker emblem og et fint diplom der viser deres støtte til DSF.

Foreningen udgiver fire gange om året bladet ”SOMMELIER” med spændende og lærerige artikler fra både restaurationsbranchen og vinbranchen og lign.

Vennemedlemmer kan (hvis de ønsker det) tegne annoncer i ”SOMMELIER” til meget favorable priser. Bladet der sendes til alle medlemmer, samt venne-medlemmer, og ligger ofte fremme i firmaer, på restaurationerne og læses således af rigtigt mange både gæster og branche professionelle.

Alle, der arbejder for DSF og SOMMELIER, er ulønnede. Alle indtægter går til foreningens aktiviteter for medlemmerne, herunder udgivelsen af medlemsbladet.

Foreningen og bladets økonomiske fundament er medlemmerne og vennemedlemmernes kontingenter samt annonceindtægter. Derfor denne opfordring til at støtte DSF og SOMMELIER.

Spørgsmål vedr. vennemedlemskab samt annoncer kontakt
Peter Pepke – pp@sommelier.dk