Nyt medlemssystem til Dansk Sommelier Forening

På bestyrelsesmødet den 23/4-2018 blev der vedtaget et nyt medlems- og sponsorsystem i Dansk Sommelier Forening. Som nuværende medlem har det ingen betydning for dig, men som junior- eller sponsormedlem er der spændende nyt.

Den store forskel er, at juniormedlemmer fremover vil modtage DSF’s sølvnål i stedet for den hvide nål. Den hvide nål er fremover forbeholdt vennemedlemskaber. Strukturen i DSF er for fremtiden således:

  • MEDLEM:
    – Kræver bestået optagelsesprøve
    – Du modtager diplom samt DSF’s guldnål
    – 4 medlemsblade af SOMMELIER modtaget i postkassen årligt
    – Adgang og invitationer til DSF arrangementer og smagninger
    – Junior medlemmer modtager diplom og sølvnål
    Prisen er fortsat 700,- DKK årligt
  • VEN AF DANSK SOMMELIER FORENING
    – Alle kan blive Ven af Dansk Sommelier Forening
    – Niveauet er tiltænkt alle privatpersoner, der har lyst til at støtte og følge med i DSF’s arbejde til en -overkommelig pris
    – Diplom og den hvide nål fra Dansk Sommelier Forening
    – 4 medlemsblade af SOMMELIER modtaget i postkassen årligt
    – Invitationer til særlige DSF arrangementer
    Prisen er 500,- DKK årligt
  • BASIS SPONSORAT
    – Erstatter det tidligere ”Vennemedlemsskab” og er tiltænkt virksomheder. Sponsoratet kan trækkes fra
    – Invitationer til særlige DSF arrangementer
    – Du modtager diplom samt den hvide nål fra Dansk Sommelier Forening
    – Mulighed for at sende invitationer til arrangementer til DSF’s medlemmer
    – 4 medlemsblade af SOMMELIER modtaget i postkassen årligt
    Prisen er 2.500 DKK årligt

Desuden findes:

BRONZE SPONSORAT

SØLV SPONSORAT

GULD SPONSORAT

For mere information samt tegning af Bronze, Sølv og Guld sponsorat kan Peter Pepke kontaktes på pp@sommelier.dk.

Al støtte til Dansk Sommelier Forening går til foreningens arbejde for at fremme tjenerarbejdet den danske restaurationsbranche. Pengene giver mulighed for, at foreningen kan fortsætte sit arbejde med at afholde og deltage i nationale og internationale konkurrencer. Foreningens arbejde er med til at fastholde Danmarks restaurantscene i den absolutte verdensliga, til fordel for alle aktører i branchen.